Om Oss

Man skal aldri spørre en dame om alderen, så vi sier bare at vi er en venninnegjeng med damer i sin beste alder.
Det begynte med at Gro og Lise møttes på en filmkveld på Bergen kino og kom i snakk. Det ble relativt raskt klart at Jonny Vang var favoritten.
Etter hvert så har Trine, Kamilla, Kari og Stine blitt med i gruppen. Alle bor i Bergen og derfor er det enkelt å møtes til en kopp kaffe og en prat med jevne mellomrom. Vi er ikke spesielt organisert, så dette er mer en uformell gruppe enn noe annet.

Filmkvelder

Vi prøver å møtes ofte for å se Jonny Vang og for å se andre filmer. Det må sies at Jonny Vang er hovedfokuset når vi er sammen, men vi kan også prate om andre ting.
Vi møtes hjemme hos hverandre og da sitter praten løst.
Dette er ikke veldig organisert, men desto mer morsomt.

Plass til flere

Det er plass til flere i gruppen vår. Vi er åpne for alle som ønsker å bli med, men presiserer at vi ikke er en organisert gruppe, men heller en løs gruppering av personer med en felles interesse. Hvis du har lyst til å ta kontakt med oss så er det bare å kontakte oss på hei@jonnyvang.no

Gruppe på nett

Vi ønsker å ha et diskusjonsforum på nett. For vi vet at det er mange som ønsker å delta i diskusjoner og være med, men som ikke kan dette på grunn av store avstander. Derfor finner du oss også på Facebook, jonny vang gruppen, og her er vi glade for å kunne si at vi har godt over 1000 følgere. Her diskuterer vi alt som har med Jonny Vang å gjøre og ikke minst, det vi oppfatter som samfunnskommentarer. Ta kontakt om du vil være med i gruppen!